Work Out Velsen is de meest complete sportschool van de regio IJmond. Naast de verschillende fitnesszalen is er ook een wellness gedeelte, een squashbaan, een fysio praktijk en een aparte praktijkruimte voor de voedingsdeskundige. Ik zelf ben werkzaam in de club als allround fitnessinstructeur en personal trainer sinds maart 2015. Vanaf 1 januari 2019 ben ik begonnen als voedingsdeskundige en help ik mensen op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Work Out Velsen is dan ook de plek waar ik mensen zal ontvangen voor persoonlijke één op één gesprekken.

Deze bijzondere sportschool is opgericht in 2010 door Steven en Marjolein van der Stroom. Hun doel was om een sportschool neer te zetten die anders is dan alle anderen. En dat is hun gelukt, met succes. Inmiddels is de sportschool flink gegroeid en uitgebreid. Hun persoonlijke aandacht voor de klant is altijd het uitgangspunt geweest.

En deze persoonlijke aandacht voor de klanten is overgenomen door de teamleden. Iedereen in ons team heeft zijn eigen specialisatie en manier van begeleiden en trainen. Maar allemaal hebben we de volle aandacht voor de klant. We luisteren naar de wensen en behoeften van klanten en helpen hen graag verder op weg. 

Dit maakt Work Out Velsen zo uniek. Juist door dat persoonlijke contact voelen mensen zich sneller op hun gemak. Iedereen is anders! Bij onze sportschool is de sfeer heel warm en kan iedereen zichzelf zijn. Bij ons in de sportschool is de doelgroep ook enorm gevarieerd. Van fanatiekelingen tot echte recreatiesporters. Van jong tot oud, en van groot naar klein. Iedereen is welkom en niemand zal raar opkijken als je voor het eerst de sportschool binnenloopt. 

Juist die diversiteit qua leden en de persoonlijke ontvangst van het personeel, zorgt ervoor dat onze sportschool zo laagdrempelig is. Bijna alle mensen die voor het eerst een bezoek brengen aan onze club zijn verbaast over de fijne en gezellige sfeer die er hangt. Het zorgt ervoor dat iedereen er met een fijn gevoel naar binnen komt en weer naar buiten gaat.