Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl die blijvend is. Als mensen bijvoorbeeld jaren na mijn hulp naar me toe zouden komen en me zouden vertellen hoe goed het met ze gaat. Dat ze gezond zijn en zich fit voelen. En dat ze genieten van hun nieuwe, betere manier van eten en leven. Dan heb ik mijn doel bereikt.

Ik wil mensen bewust maken van hun eigen (eet)gedrag. Van hun vaste patronen en van hun leefstijl. Op die manier zien mensen zelf in waar hun verbeterpunten liggen. Ik leer ze vervolgens hoe ze aan hun verbeterpunten kunnen gaan werken en hoe ze ervoor zorgen dat ze niet, telkens weer, in die zelfde valkuilen stappen.

Ik merk dat er veel mensen zijn die niet goed voor zichzelf zorgen. Slechte gewoontes, verkeerde voeding, weinig beweging en weinig (nacht)rust en ontspanning… Ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee helpen. Ik wil hen inspireren en laten inzien en ervaren wat het belang is van de juiste voeding en een gezonde leefstijl. Mensen moeten hun lichaam en hun voeding weer in de juiste balans krijgen. Alleen op die manier worden mensen gezonder en zullen ze zich veel beter in hun vel gaan voelen.

Wat ik doe? Ik help mensen die toe zijn aan verandering. Ik help mensen op weg naar een beter eetpatroon en een gezondere leefstijl. Op een verantwoorde manier, help ik mensen stap voor stap richting hun doelen. Geen strenge afslankmethodes of voedingshypes. Een manier die gezond en blijvend is. Ik leer mensen nieuwe gewoontes aan. Nieuwe manieren om de dingen in het dagelijks leven anders te doen. Zodat ze uiteindelijk een betere versie van zichzelf zullen worden.