Bij een gezonde leefstijl is en blijft beweging natuurlijk belangrijk. Bewegen verhoogt de stofwisseling, waardoor het makkelijker is om op een gezond gewicht te blijven. Tijdens het afvallen is extra lichaamsbeweging belangrijk. Ik zal daarom ook altijd vanaf het begin van de begeleiding beweegadviezen mee geven. Maar niet alleen tijdens het afvallen is bewegen belangrijk. Vooral ook daarna.

 

Lichaamsbeweging speelt vooral een rol in het handhaven van het behaalde gewichtsverlies. Wanneer er tijdens en na het begeleidingstraject een bewegingsprogramma wordt gevolgd, zal iemand sneller en betere resultaten behalen. Als iemand zijn streefgewicht heeft bereikt, zorgt bewegen ervoor dat het nieuwe, gezonde gewicht ook zo lang mogelijk behouden blijft. De kans op opnieuw aankomen is beperkter.

 

Bewegen is niet alleen gunstig om af te vallen. Bewegen zorgt er ook voor dat de spieren en gewrichten sterk en soepel blijven. En dat het hart en de longen goed blijven functioneren. En bewegen heeft nog veel meer andere voordelen. Zo kan beweging ook helpen om het nieuwe voedingspatroon makkelijker vol te houden. Mensen die tijdens de begeleiding gaan sporten zien het allemaal wat positiever in en ervaren de begeleiding als minder zwaar.

 

In samenwerking met de sportschool Work Out Velsen heb ik 2 beweegprogramma’s opgesteld:

Personal voedingscoach met een 2 maanden all-in lidmaatschap

Dit programma bestaat uit het 8 weken pakket waarbij je 1 keer een afspraak maakt met een personal trainer voor een trainingsschema. Samen met een trainer zal je een uur onder begeleiding gaan sporten. Tijdens dit uur zal de trainer je uitleg geven over de oefeningen en de juiste uitvoering ervan. Na het uur zet de trainer de oefeningen voor je in een schema. Hier kan je dan zelf mee aan de slag de komende twee maanden.

 

Natuurlijk is het mogelijk om vragen te stellen aan de aanwezige trainers op momenten dat je even niet meer weet hoe een oefening ook al weer moest. Er is altijd een ervaren trainer aanwezig in de sportschool. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van alle andere faciliteiten die de sportschool te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld mee te doen aan de groepslessen, een squashbaan reserveren of gebruik maken van onze wellness.

Personal voedingscoach met personal training.

Dit programma bestaat uit het 8 weken pakket waarbij je 2 keer per week personal training krijgt van een ervaren personal trainer. Samen met jouw trainer zal je gedurende 8 weken werken aan een verbetering van je conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Beweegprogramma's